top of page

Menu
Lunchmenu
Iedere donderdag en vrijdag
2 GANGEN
€ 35,00
Suggestie
van deze week
RAGU DI CINGHIALE
€ 33,00

VOORGERECHTEN
BURRATA MELANZANE AUBERGINE, BEUKENZWAMMEN EN FRAMBOZEN
€ 25,00
SINT-JAKOBSVRUCHTEN MET POMPOENCRÈME EN TRUFFEL
€ 26,00
GEGRILDE OCTOPUS MET PASTINAAKCRÈME, ZWARTE OLIJVENSAUS EN GEROOKT PAPRIKAPOEDER
€ 24,00
CARPACCIO VAN RUNDSVLEES MET TRUFFELMAYONAISE EN PARMEZAANSE KAAS
€ 24,00
TONIJN TARTAAR MET BERGAMOT, GRANNY SMITH EN RUCOLA-MAYONAISE
€ 26,00
BRUSCHETTA TALEGGIO ANATRA NOTENBROOD, TALEGGIO, GEROOKTE EEND, VIJGEN
€ 26,00
VITELLO TONNATO (KALFSVLEES MET TONIJNSAUS)
€ 23,00
VERSE PASTA
PACCHERI MET BOLOGNESESAUS
€ 22,00
GNOCCHI GORGONZOLA MET WALNOTEN
€ 28,00
LINGUINE VONGOLE
€ 28,00
RAVIOLI GEVULD MET ARTISJOK EN PECORINO, GESERVEERD MET GENOVESE PESTO
€ 29,00
SORRENTINI GEVULD MET PADDENSTOELEN EN VERSE TRUFFEL, MET PARMEZAANSE SAUS
€ 39,00
CARBONARA
€ 29
HOOFDGERECHTEN
LEPRE ALLA CACCIATORA
€ 36,00
SAFFRAANRISOTTO MET SCAMPI, CALAMARES EN ASPERGES
€ 38,00
KABELJAUW MET PUTTANESCASAUS, AARDAPPELEN EN SEIZOENSGROENTEN
€ 36,00
HERTENFILET MET BOSBESSENSAUS, PREI, PUREE EN SPEK
€ 44,00
PIEMONTE-STYLE STEAK TARTAAR MET TRUFFEL
€ 33,00
LANGZAAM GEGAARDE OSSOBUCO IN EIGEN SAUS MET GNOCCHI
€ 38,00
SIMMENTAL FILET PUR ROSSINI MET RODE WIJNSAUS, AARDAPPELMOUSSELINE, SPINAZIE EN FOIE GRAS
€ 52,00
DESSERTS
TIRAMISU
€ 12,00
PANNA COTTA MET BESSENCOMPOTE
€ 14,00
LIMONCELLO CRÈME BRÛLLÉE
€ 12,00
DAMA BIANCA
€ 14,00

bottom of page



