top of page
Tom-Corremans_2025-06-24 COMO_024.jpg

Menu

Lunchmenu

Iedere donderdag en vrijdag

2 GANGEN

€ 35,00

Suggestie

van deze week

RAGU DI CINGHIALE

€ 33,00

Menu


VOORGERECHTEN




BURRATA MELANZANE AUBERGINE, BEUKENZWAMMEN EN FRAMBOZEN

€ 25,00



SINT-JAKOBSVRUCHTEN MET POMPOENCRÈME EN TRUFFEL

€ 26,00



GEGRILDE OCTOPUS MET PASTINAAKCRÈME, ZWARTE OLIJVENSAUS EN GEROOKT PAPRIKAPOEDER

€ 24,00



CARPACCIO VAN RUNDSVLEES MET TRUFFELMAYONAISE EN PARMEZAANSE KAAS

€ 24,00



TONIJN TARTAAR MET BERGAMOT, GRANNY SMITH EN RUCOLA-MAYONAISE

€ 26,00



BRUSCHETTA TALEGGIO ANATRA NOTENBROOD, TALEGGIO, GEROOKTE EEND, VIJGEN

€ 26,00



VITELLO TONNATO (KALFSVLEES MET TONIJNSAUS)

€ 23,00




VERSE PASTA




PACCHERI MET BOLOGNESESAUS

€ 22,00



GNOCCHI GORGONZOLA MET WALNOTEN

€ 28,00



LINGUINE VONGOLE

€ 28,00



RAVIOLI GEVULD MET ARTISJOK EN PECORINO, GESERVEERD MET GENOVESE PESTO

€ 29,00



SORRENTINI GEVULD MET PADDENSTOELEN EN VERSE TRUFFEL, MET PARMEZAANSE SAUS

€ 39,00



CARBONARA

€ 29




HOOFDGERECHTEN




LEPRE ALLA CACCIATORA

€ 36,00



SAFFRAANRISOTTO MET SCAMPI, CALAMARES EN ASPERGES

€ 38,00



KABELJAUW MET PUTTANESCASAUS, AARDAPPELEN EN SEIZOENSGROENTEN

€ 36,00



HERTENFILET MET BOSBESSENSAUS, PREI, PUREE EN SPEK

€ 44,00



PIEMONTE-STYLE STEAK TARTAAR MET TRUFFEL

€ 33,00



LANGZAAM GEGAARDE OSSOBUCO IN EIGEN SAUS MET GNOCCHI

€ 38,00



SIMMENTAL FILET PUR ROSSINI MET RODE WIJNSAUS, AARDAPPELMOUSSELINE, SPINAZIE EN FOIE GRAS

€ 52,00




DESSERTS




TIRAMISU

€ 12,00



PANNA COTTA MET BESSENCOMPOTE

€ 14,00



LIMONCELLO CRÈME BRÛLLÉE

€ 12,00



DAMA BIANCA

€ 14,00


Adres

Wijnegemsteenweg 132

2970 Schilde

Keuken is open

Woensdag  : 
Donderdag :

Vrijdag :           

                             

Zaterdag :      

Zondag :          

18.00 - 21.00 u
12.00 - 14.30 u

18.00 - 21.00 u

12.00 - 14.30 u

18.00 - 21.00 u

18.00 - 21.00u

12.00 - 14.30 u

18.00 - 21.00 u

​03 345 77 70

BTW BE 1022 651 796

Beleid

  • Instagram

© 2025 Ristorante Alcomo Schilde. Webdesign: Unique By Heidi

bottom of page