top of page

Menu
Lunchmenu
Iedere donderdag en vrijdag
2 GANGEN
€ 35,00
Suggestie
van deze week
CARBONARA
€ 29,00

VOORGERECHTEN
BURRATASALADE MET KERSTOMAATJES - ANSJOVISPASTA - PISTACHEDRESSING EN BALSAMICOKAVIAAR
€ 25,00
SINT-JAKOBSVRUCHTEN MET POMPOENCRÈME EN TRUFFEL
€ 26,00
GEGRILDE OCTOPUS MET PASTINAAKCRÈME, ZWARTE OLIJVENSAUS EN GEROOKT PAPRIKAPOEDER
€ 24,00
CARPACCIO VAN RUNDSVLEES MET TRUFFELMAYONAISE EN PARMEZAANSE KAAS
€ 24,00
TONIJN TARTAAR MET BERGAMOT, GRANNY SMITH EN RUCOLA-MAYONAISE
€ 26,00
RUCOLASALADE MET PERZIK EN TONIJN
€ 26,00
VITELLO TONNATO (KALFSVLEES MET TONIJNSAUS)
€ 23,00
VERSE PASTA
PACCHERI MET BOLOGNESESAUS
€ 22,00
MAFALDINE ALLA PUTTANESCA
€ 24,00
LINGUINE VONGOLE
€ 28,00
RAVIOLI GEVULD MET ARTISJOK EN PECORINO, GESERVEERD MET GENOVESE PESTO
€ 29,00
SORRENTINI GEVULD MET PADDENSTOELEN EN VERSE TRUFFEL, MET PARMEZAANSE SAUS
€ 39,00
LINGUINE ALL’ASTICE ( KREEFTEN STAART) +/- 20 MIN.
€ 56,00
HOOFDGERECHTEN
RISOTTO PORCINI
€ 31,00
SAFFRAANRISOTTO MET SCAMPI, CALAMARES EN ASPERGES
€ 38,00
KABELJAUW MET PUTTANESCASAUS, AARDAPPELEN EN SEIZOENSGROENTEN
€ 36,00
ZEEBAARS MET SINAASAPPELSAUS, AARDAPPELEN EN SEIZOENSGROENTEN
€ 34,00
PIEMONTE-STYLE STEAK TARTAAR MET TRUFFEL
€ 33,00
LANGZAAM GEGAARDE OSSOBUCO IN EIGEN SAUS MET GNOCCHI
€ 36,00
SIMMENTAL FILET PUR ROSSINI MET RODE WIJNSAUS, AARDAPPELMOUSSELINE, SPINAZIE EN FOIE GRAS
€ 52,00
DESSERTS
TIRAMISU
€ 12,00
PANNA COTTA MET BESSENCOMPOTE
€ 14,00
LIMONCELLO CRÈME BRÛLLÉE
€ 12,00
DAMA BIANCA
€ 14,00

bottom of page